2011
01.08

Boven mijn bed hangt een grote MDF plaat. Deze plaat hangt er al heel lang omdat ik er ‘iets’ met foto’s op wilde hangen. Ik kocht drie grote fotolijsten bij de Ikea maar die bleken te zwaar. Canvas doeken wilde ik niet want dat was niet origineel (vond ik). Kleine fotolijstjes dan? Nee, toch maar niet…… En zo kwam het dat de MDF plaat leeg bleef. Erg saai natuurlijk maar vanaf vorige week hangen er nu prachtige vakantiefoto’s gedrukt op plastic vierkante plaatjes. Deze plastic plaatjes monteer je via een koppelsysteem van x-jes en i-tjes waarmee je zelf een fotovergroting of fotocollage in elk gewenst formaat kunt maken. Je klikt de foto’s heel makkelijk aan elkaar en zo ontstaat er een groot doek.

Je kunt kiezen voor een standaard maat of zelf een maat invoeren zoals ik heb gedaan. Het resultaat is echt geweldig en niet duur. Ik was voor 28 kaarten van 140cm X 80 cm (inclusief verzenden) 59,15 euro  kwijt. Voor die prijs heb ik een prachtige fotowand gekregen en ben er erg blij mee. Voor meer informatie over Ixxi kun je kijken op www.ixxi.nu. De site is mooi en duidelijk en de service was goed en snel. Het is dus niet ingewikkeld om in elkaar te zetten. En als ik dat zeg… dan is dat ook echt zo;-)