2010
10.30

Mocht je echt niet weten wat je moet kopen voor Sinterklaas dan zou ik even rond gaan speuren op deze site www.kadoomdehoek.nl Hier vind je voor iedereen wel wat, voor kinderen maar ook voor volwassenen. Deze  artikelen vond ik zelf de leukste onder de 15 euro:

1. Een sleutelhouder + sleutelring + fluitje mus voor 11,95. Deze sleutelboshouder heb ik zelf ook en ik vind hem geweldig. Ik kreeg hem voor mijn verjaardag omdat ik altijd mijn sleutels kwijt ben. Het gaat nu stukken beter met mijn sleutel-kwijt-raak-probleem al vergeet ik zelfs het schattige vogeltje soms in zijn huisje te stoppen. Tja… dan los je het probleem natuurlijk ook niet op;-) Maar als hij er hangt dan hangt hij er ook goed en valt hij er niet uit.

2. Een stapel toren van 14,95 euro. Voor een klein kind van 1+ is dit cadeau altijd een succes. Ik heb hem al meerdere keren cadeau gegeven op een kinderverjaardag omdat ik het altijd zo moeilijk vind om iets origineels te verzinnen voor hele kleine kinderen. Hij ziet er ook nog eens super uit!

3. Een Asspoester puzzel van 12,95 euro. Dit is een leuk cadeau voor een kind van 4+. Van dit merk zijn er nog veel meer puzzels verkrijgbaar met allerlei sprookjesachtige taferelen.

4. Tijdelijke tattoos voor pratende handen van 5,50 euro. Mijn zoontje van 6 jaar vind plaktattoos echt fantastisch. Ik weet zeker dat hij deze pratende handen dieren super zal vinden. Deze komen op mijn verlanglijstje.

5. Kikker wordt Prins van 4,95 euro. Nee, dit is geen sprookje, deze kikker wordt echt een prins als je hem water geeft. Je moet er 72 uur op wachten maar dan heb je wel  je eigen prins.

6. Op jacht naar de schat voor 5,95 euro. Dit is een leuk spel voor kinderen vanaf vier jaar tot ongeveer 8 jaar. Op jacht naar de schat: bestaat uit 24 voorwerpen om in huis of in de tuin te verstoppen. De eerste die terugkomt met een schatkist, een sleutel en een schat wordt uitgeroepen tot piratenkoning! Gemaakt van materiaal dat naar buiten kan. Geschikt voor 2 tot 8 spelers.

7. Raam decoratie aapjes van 14,95. Deze raamdecoratie stickers zijn van twee kanten zichtbaar, makkelijk te verwijderen en steeds opnieuw te gebruiken. Je hebt ze in allerlei uitvoeringen. Ik vind de kerstuitvoeringen ook erg mooi.

8. Bestek kikker van 7,50 euro. Een leuke doos met daarin een bestekje voor de kleine handjes met als handgreep de kikker in vrolijke kleuren.